Tuesday, June 16, 2009

FaceMorpher 2.51 || Must See



FaceMorpher 2.51 | 5.28 Mb

Filmlerde, reklamlarda ve kliplerde sık sık gördüğümüz insan yüzlerini birbirine dönüştüren harika bir efekt vardır. Morphing (dönüştürme) isimli bu efektin nasıl yapıldığını merak edenler için en iyi öğrenme yollarından biriside bu program.

Kısaca anlatmak gerekirse:
Yazılım oldukça basit ve sade bir arayüzden oluşmuş. Menü ve sekmeler sadece birkaç kategoriden oluşuyor. Bu sayede türkçe dil desteği bulunmamasına rağmen kullanım sırasında hiç zorlanmıyorsunuz.
FaceMorpher ile değişim efektleri oluşturmaksa çok kolay. İşe kullanmak istediğiniz resimleri yazılıma "import" ederek başlıyoruz. Birçok resim formatına destek sunduğundan bu aşamada pek sorun yok. Resimlerinizi seçtikten sonra yazılımın bu resimler üzerine bazı nokta ve çizgiler yerleştirdiğini göreceksiniz. Bunların amacı iki farklı resmi birbiri arasında dönüştürürken oluşabilecek uyumsuzlukları ortadan kaldırmak. Bu aşamada seçtiğiniz resimlerin gözlerini aynı hizaya getirmeniz, en iyi sonucu almanız için yeterli.

There are many professional applications that can create video effects. They produce great animations that are used in million-dollar movies. But, there is a downside. These programs require a million-dollar operator! You need to spend years studying a professional video editing package to get yourself familiar with its interface and features. Even a simplified morphing program is not suitable for morphing faces just for fun. To correctly morph one face into another, you need to mark numerous spots first. ou have to point the victim's eyes, nose, lips and other notable face areas. Marking the spots manually ensures the highest quality but it may take hours! Who needs fun that requires so many hours of hard work? And is this really a fun? And we all know how much professional video tools cost!

Download:-
http://rapidshare.com/files/244820512/FaceMorpher.2.51_www.Allbyarham.co.cc.rar

0 comments: